LED MASK

 
 
LED-masken är en kombination av flera hudvårdsystem utrustad med låg effekt LED. Den har en djupgående funktion för att arbeta med Anti-age, dvs. hudföryngring som även ger din hy en fräschör och utstrålning utöver uppstramning. LED-masken fungerar även utmärkt vid behandling av t.ex Acne och Rosacea, eller om du har allmänna hudirritationer i ansiktet så går LED-ljuset in och lugnar ner huden och reducerar irritationen eftersom ljuset har en lugnande effekt. Masken kan även användas vid ledvärk i t.ex axlar och knäleder. Behandling med LED mask har blivit väldigt populär bland kändisar i USA, bl.a. Jessica Alba. Man kan göra upp till 2-3 behandlingar per vecka.

LED-masken är en Low Level Light Therapy (LLLT) som belyser ansiktet med olika våglängder av ljus för att uppnå önskad effekt.
RÖD
Hudföryngring, ökar blodcirkulationen kraftigt, stimulerar ny produktion av kollagen, ökar hudens elasticitet, minskar rynkor.
BLÅ
Acne, antibakteriell, ökar blodcirkulationen milt, lugnande för hudutslag, harmoniserar hudens produktion av sebum. Lämpar sig mycket väl för fet hud.
LILA
Efterbehandling, anti-inflammatoriskt, efter Botox, Fillers, Laser, påskyndar läkning av huden
GRÖN
Lugnande för huden, mot solskadad hud, minskar pigmentfläckar, minskar smärta. Bra för blandad hud.
GUL
Förbättrar hudens flexibilitet, immunitetssystemet och nervsystemet. Den hjälper till att få fin och fast hud. Bra för alla hudtyper.
VIT
Uppfräschande för huden