FRANSAR & BRYN

 
 
 
ÖGONFRANSFÖRLÄNGNING
Prova en fransförlängning och upplev känslan av ett piggt och fräscht utseende där ögonen får naturligt längre och fylligare fransar. Önskas kanske längre eller mer böjda fransar, börjar de egna bli allt glesare eller skulle det vara skönt att slippa allt kladd med mascaran? Här är lösningen!

Låt en skicklig fransstylist applicera naturligt böjda syntetfransar (single lashes) på de egna fransarna. Fransarna fästs noggrant på, en och en, med en skonsam metod. Hur många fransar som appliceras kan variera och beror på antalet egna fransar, form och storlek på ögat samt vilken look som önskas.

Efter fransförlängningen brukar det rekommenderas att göra en påfyllning efter några veckor för att behålla det fylliga och vackra resultatet som en fransförlängning ger!
INFO OM ÖGONFRANSFÖRLÄNGNING
Den naturliga fransens livslängd är ca 8 veckor. När en frans är mogen att ramla av följer din fransextension med. Alla dina fransar befinner sig i olika växtfaser får du i samma takt som du tappar fransar, nya mogna fransar att fylla på. Efter ca 3-4 veckor kommer du märka att du har tappat några flärpar, det är helt naturligt då du tappar även dina naturliga.
Vi tappar ca 30 naturliga ögonfransar under en 3 veckorsperiod. Därför kan man komma och fylla på. För den bästa effekten på din förlängning rekommenderar vi ett återbesök för en påfyllning var 3-5 vecka. Vi lägger stor vikt vid att arbeta tekniskt korrekt för att få den absolut toppresultat!
HUR GÅR DET TILL?
En diplomerad ögonfransspecialist sätter på fransar på dina egna ögaonfransar, så att varje öga får ca 60-150 st nya fransar. Det ger en mycket fin effekt. Fransarna är av silke och sätts fast av ett mycket starkt allergitestat svart lim.
För att skydda de undre fransarna sätts silikonplatta på dom. Hela behandlingen tar ca: 1- 1,5 timme. Kan man välja storlek på ögonfransarna? Ja, vi har olika storlekar på fransarna, det kan man välja när man kommer hit, om man vill ha en vacker naturlig look eller en mer glamourös Hollywood look.
SKÖTSELRÅD
Innan behandling: Ha ej smink minst 12 timmar innan behandling eller någon fet oljebaserad kräm på ögonen. Du ska inte göra fransförlängning om du har/ haft infektion i ögonen minst 3 veckor innan.

Efter behandlingen: vänta 24 timmar med att duscha och bada inte på 48 timmar, detta är för att limmet ska hårdna tillräckligt. Gnugga ej ögonen och använd ingen kräm på ögonfransarna. För bästa effekt på din förlängning rekommenderas ett återbesök för en påfyllning var 3-5:e vecka. Du ska inte försöka ta bort fransarna själv, det slits på dina egna och kan göra mycket ont. Vi har en speciell remover för detta.
ÖVRIGT
För dig som vill framhäva dina ögon och bryn ytterligare . Färgade fransar och bryn ger intensitet till din blick.
Öppnar upp din blick och ge dina ögon en vacker inramning. Perfekt för dig som vill slippa använda mascara eller måla brynen varje morgon. Resultatet varar cirka 4 -6 veckor.

Vi hjälper dig även med bryn plock om så önskas

Bra att veta
Informera din terapeut om eventuell allergi eller eksem.
Har du kontaktlinser så ta ut dem innan färgning.
Att tänka på inför din behandling
Meddela din terapeut om du har någon sjukdom, allergi, eksem, medicinerar för något speciellt eller är gravid.