COOLIFTING

 
 
 
Coolifting systemet gör det möjligt att under högt tryck av koldioxid öppna upp cellmembranen i huden och föra ned en muskelavslappnande peptid liknande Botox och en mycket finfördelad hyaluronsyra (naturligt ämne som redan existerar i din hud) djupt ned i huden (Dermis). Detta ger en ordentlig fuktboost och att muskulaturen i ansiktet slappnar av så att befintliga rynkor blir mindre synliga med tiden och förebygger uppkomsten av nya rynkor.
Behandlingen som avlägsnar 10 år på 5 minuter! Coolifting systemet gör det möjligt att under högt tryck av koldioxid öppna upp cellmembranen i huden och föra ned en muskelavslappnande peptid liknande Botox och en mycket finfördelad hyaluronsyra (naturligt ämne som redan existerar i din hud) djupt ned i huden (Dermis).
VILKA OMRÅDEN KAN JAG BEHANDLA?
Coolifting lämpar sig för hela ansiktet och ger direkt synbart resultat. Linjer/rynkor såsom glabellan (mellan bryn), nasolabiala vecken (linjer runt munnen) längsgående rynkor i pannan och linjer runt ögon.

• Reducerar linjer och rynkor, samt förebygger nya i och med ökad kollagen- & elastinproduktion
• Stramar upp huden
• Slätar ut och stramar upp dekolletage
• Motverkar påsig, trött och glåmig hy
• Reparerar, återställer och bygger upp hudens kondition på djupet
• Tar bort döda hudceller (huden blir renare), ger en smidigare & fastare hud med ungdomlig lyster.
• Återfuktar på djupet
HUR LÅNG ÄR VARJE BEHANDLING OCH HUR MÅNGA BEHANDLINGAR KRÄVS?
Själva behandlingen tar ca 5 minuter. Vid ditt första behandlingstillfälle bokar vi upp 30 min, då vi gör en ansiktskonsultation, tar före/efter-bilder och lyfter funderingar kring behandlingen. Vid uppföljande behandlingar bokar vi 15 min för rengöring och behandling. För ett varaktigt resultat rekommenderas en kur om 5-8 gånger. Under kuren gör man behandlingen 1 gånger i veckan. Därefter fyller du på med hyaluronsyran och peptiderna var 6-8:e vecka. Resultatet är individuellt beroende på ålder och hudtillstånd. Resultatet håller upp till 6 månader.
CooLifting passar alla hudtyper och åldrar!
CooLifting kan göras året om!
CooLifting innebär ingen återhämtning eller risker för din hud!

HUR GÅR COOLIFTING TILL?
CooLifting-pistolen skapar ett högt tryck av CO2-gas som genererar en väldigt låg temperatur, detta ”blåses” på huden tillsammans med ett serum, bestående av hyaluronsyra samt en botoxliknande peptid. Trycket och kylan för ner serumet på djupet i huden (dermis) utan behov av en injektion.