OM OSS

Eskilstuna Klinken

Vi finns på Drottninggatan 16B i Eskilstuna

Vår vision och strävan är att vara Kliniken i framkant!
Det betyder: Brett utbud av behandlingar. Alltid uppdaterade med nya efterfrågade behandlingar.
Professionell service med trygghet och kompetens. Vi vill samla skönhetsvärlden under ett och samma tak. Möjligheten att få full vägledning till allt inom skönhet.

Vi som driver och äger heter Anna Sterner och Diana Iessa.
Tillsammans med ett stort team, företagare, samarbetspartners och leverantörer kan vi guida Er oavsett om ni är privatpersoner eller företagare.

Vi är: legitimerade, certifierade, samt utbildare.

I Vår lokal i Eskilstuna, driver vi vår stora klinik samt vår andra versamhet: Sale & Academy. Försäljning och utbildning inom skönhetsbehandlingar & klinikutrustning med tillhörande material och produkter.
Vi hjälper gärna till med vägledning till nyetablering av salonger och kliniker med vårt stora kontaktnät.

Vill ni veta mer eller boka gratis tid för personlig konsultation! Boka här på bokadirekt alt. skicka ett mail eller ring!

Varmt välkommen till oss!

VI SOM JOBBAR HÄR

Rebecca Johnson